Rossz hír a kazincbarcikaiaknak: csúszik az uszoda újranyitása

Megosztás

Eredetileg április elejére tervezték a fedett uszoda újbóli kinyitását, de a körforgalom építése miatt jelentős késéssel kell számolni.

Jó hír, hogy ütemesen és látványosan halad a közlekedési fennakadások elsődleges forrása, a 26-os elkerülő szakaszának építése, és az ahhoz kapcsolódó körforgalom kivitelezése. Ám arra még Kazincbarcika sem számított, hogy a munkálatok miatt megakadhat a fedett uszoda nyitása. Mint kiderült, egy úgynevezett gázszabályozó állomást kell a körforgalom miatt áthelyezni, ez pedig — Kazincbarcika Város Önkormányzatától teljesen függetlenül — késve történik meg. Az útépítést végző kivitelező késedelmes lépései miatt az uszoda nem tud kinyitni az eredetileg tervezett időpontban. 

Dr. Kovács Lászlótól, a Barcika Holding vezetőjétől megtudtuk: miután nincs gáz az uszodában, így nincs fűtés, és a vizet sem tudják mivel felmelegíteni — ez pedig elengedhetetlen a nyitásra való felkészülésben. A cégcsoport vezetője szerint többhetes csúszást okozott a kivitelező késedelmes reagálása, erre pedig a városnak semmilyen ráhatása nincs.

Kazincbarcika Város Önkormányzata ezúton kéri az uszodalátogatók további türelmét és megértését. Amint konkretizálódnak a nyitás részletei, ismét jelentkezünk.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek